FOTO: Pripreme za sezonu…

volosko_porat_smVolosko – Dolaskom vrućina i približavanjem godišnjih odmora većina aktivnosti u gradskim upravama, gospodarstvu (ako ga još i ima) i politici polako se stišavaju.
Ajde da budemo potpuno iskreni, nije bilo ni previše aktivno posljednjih mjeseci – jedan kamen temeljac, puno neispunjenih obećanja i brdo tiskovnih konferencija (za sve i svašta).
Većina zaposlenih u gradskim upravama i firmama je na godišnjem odmoru, a kad ih sretneš negdje, s ponosom ističu – onom lanjskom. Ma ne bi oni htjeli na godišnji, al’ zakon je – zakon. I treba ga poštovati. Još kad se poklopi nekoliko blagdana i praznika – eto ti veselja. A ako je šef dobar pa vas pusti u podne s posla, dan prije praznika – nema druge nego glasat opet za njega.
I tako u krug. Od državnog vrha pa nadolje svi se hvale – pripreme za sezonu su u tijeku i nadajmo se najboljem. I što se sada mi tu imamo sekirat? A ne sekiraju se ni ‘modeli’ s ovih fotografija. Jedan šlajfa stari guc. Drugi provjerava armiž. Treći je šal hitit mrežu i pregledat vrše. A četrti se zafrkava z pajetun…
Zato, no sikiriki… Pripremamo se i mi… Za sezonu kiselih krastavaca…
volosko_porat-2
volosko_porat-1
volosko_porat
volosko_porat-3
Nikola Cvjetović

error: Content is protected !!