FOTO: Psihološka igra stvarnog i nestvarnog: Intrigantna izvedba predstave Ubojstvo u klubu Quasimodo @ Opatija

Dvojica glumaca u sedamdesetak minuta koliko je predstava trajala pružila su publici odličnu izvedbu prepunu napetosti koju su oni prepoznali i zasluženo nagradili glasnim pljeskom. Nekoliko fotografija s predstave pogledajte na ovom linku

Opatija – Iskusni glumački dvojac Elvis Bošnjak i Alen Liverić uz pomoć mlade glumice Justine Vojaković Fingler sjajno je proteklog vikenda na sceni opatijskog centra Gervais odigrao napetu triler komediju pod nazivom „Ubojstvo u klubu Quasimodo“ nastalu u koprodukciji HNK Zadar i Kazališta PlayDrama iz Splita.

Dinamična predstava u kojoj se dvojica glavnih protagonista nadmudruju u zbunjujućem međuprostoru stvarnog i nestvarnog, poigravajući se sa psihom, postavljajući pitanja „za što je vrijedno živjeti?“ ili „za što je vrijedno umrijeti?“, tjera publiku na razmišljanje i povezivanje sa samim sobom i svojim unutarnjim stanjem.

Dvojica glumaca u sedamdesetak minuta koliko je predstava trajala pružila su publici odličnu izvedbu prepunu napetosti koju su oni prepoznali i zasluženo nagradili glasnim pljeskom.

Program u centru Gervais nastavlja se već sljedećeg vikenda od 9. do 11. ožujka kada će svoj trud i naporan rad pokazati mnogobrojni plesači na trodnevnim kvalifikacijama za svjetsko finale natjecanja DanceStar 2018.

Nekoliko fotografija s predstave pogledajte na ovom linku

D. Ž. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!