FOTO: Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija @ Matulji, Opatija

Liburnija.net: Ekipa iz filma Parada u Matuljima

Na ovogodišnjem Rallyju maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija sudjelovalo je 30 vozila sa 100-injak maškara iz Hrvatske i Italije. Fotogaleriju s rallya pogledajte u nastavku teksta.

Kastav, Matulji, Opatija – Jučer je u organizaciji Autokluba ‘RI autosport’ održan ‘4. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2013’ koji se odvijao na već tradicionalnoj ruti od Viškova preko Kastva i Frlanije do Matulja, pa sve do cilja, opatijske Slatine.

Prvi ispit spretnosti održan je na parkiralištu ‘Milihovo’ u Viškovu, a potom su se uputili prema Kastvu i Frlanije. Nakon dobre zabave i okrijepe spustili su se na drugi ispit spretnosti u centru Matulja. Nakon Matulja cijela karavana maškaranih oktanaca uputila se prema Slatini gdje su se najuspješnijima u sportskom, ali i karnevalskom dijelu uručile nagrade.

Na ovogodišnjem Rallyju maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija sudjelovalo je 30 vozila sa 100-injak maškara iz Hrvatske i Italije.

Uz uobičajene maske, na jučerašnjem rallyu moglo se vidjeti likove iz filma Parada i njihov ružičasti Mini morris, zatim nezadovoljne zbog Marinšćine odnosno Smradišćine, te mnoge druge.

[nggallery id=577]

Serena Calderara / Liburnija.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!