FOTO: Rekordna 124 natjecatelja na startu 2. utrke Inter cars Učka 2015. @ Veprinac

formula_driver_inter_cars_ucka_2015 (2)

Šušur u Veprincu koji je započeo jučer, svoj vrhunac doživio je jutros kada su vozači krenuli na trening, a gledatelji zauzet što bolje pozicije. Trenutno je na rasporedu prva vožnja, a tijekom natjecanja očekuju nas još tri vožnje. Veliku fotogaleriju koju ćemo postupno nadopunjavati pogledajte na ovom linku

formula_driver_inter_cars_ucka_2015 (1)

Veprinac – Čak 124 natjecatelja pojavilo se na startu 2. utrke Inter cars Učka 2015. Natjecanje, na stazi dulji 3000 metara s osam šikana, započelo je jučer tehničkim pregledom i verifikacijama natjecatelja.

Službeni trening održan je danas u jutarnjim satima, dok je u 11 sati uslijedilo službeno otvorenje, na kojem je uz organizatore sudjelovao i Fernando Kirigin, predsjednik Sportskog saveza grada Opatije i zamjenik gradonačelnika.

formula_driver_inter_cars_ucka_2015 (3)

Šušur u Veprincu koji je započeo jučer, svoj vrhunac doživio je jutros kada su vozači krenuli na trening, a gledatelji zauzet što bolje pozicije. Trenutno je na rasporedu prva vožnja, a tijekom natjecanja očekuju nas još tri vožnje.

Utrka će se bodovati za Prvenstvo auto i karting lige Zapad, a dio vozača će nastupiti promotivnom revijalnom natjecanju pod nazivom ‘Nagrada Auro domus’.

– Također, ove godine uveli smo i neke novosti namijenjene publici. Naime, osim nagradnih vožnji s profesionalnim rally vozačima, u suradnji s tvrtkom Inter cars pripremili smo kolo sreće s bogatim nagradama, a sreća će se moći iskušati na njihovom štandu. Za najbrže vozače smo pripremili zlatne pločice koje sponzorira tvrtka Auro domus. Zahvaljujem se svim natjecateljima i sponzorima koji su prepoznali značaj ove utrke.

formula_driver_inter_cars_ucka_2015 (4)

Ovako velik broj prijava, od kojih je 60 iz Italije te 15 iz Slovenije, pokazuje veliki interes za disciplinu Formula Driver, ali i svojevrsna su potvrda da smo prošlogodišnju utrku organizirali odlično. Uz iznimnu suradnju s tvrtkom Inter cars, po kojoj i utrka nosi ime, ove godine pridružila nam se tvrtka Auro domus, a službeno vozilo natjecanja je Mercedes, koji smo osigurali s auto kućom Šop iz Matulja, Također, htio bih se posebno zahvaliti i ostalim sponzorima koji su nas podržali, a u današnje vrijeme imati ovoliki broj respektabilnih sponzora veliki je uspjeh što nas posebno raduje jer su prepoznali značaj ove utrke, napomenuo je Igor Puž, predsjednik AK Opatija motorsport čiji članovi organiziraju utrku u suradnji s AK Učka sport iz Matulja.

Veliku fotogaleriju koju ćemo postupno nadopunjavati pogledajte na ovom linku

formula_driver_inter_cars_ucka_2015 (5)

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!