FOTO Rijeka i Kaltenberg dogovorili suradnju – Tars postalo službeno pivo prvoligaša s Rujevice

Osim službenog dijela, današnji je događaj imao i ležerniji, navijački dio u sklopu kojega je organizirano druženje navijača s igračima Rijeke, slikanje s Rabuzinovim suncem i prigodna prodaja pretplata za nadolazeću sezonu.

Rijeka – Danas je u Ludwig’s gastro pub-u na Kukuljanovu službeno potpisana suradnja između HNK Rijeka i Kaltenberga. Ugovor o sponzorstvu u ime prvoligaša s Rujevice potpisao je direktor Luka Ivančić, dok je s druge strane suradnju dviju strana potpisom potvrdio generalni direktor Kaltenberga Gordan Putanec.

Osim službenog dijela, današnji je događaj imao i ležerniji, navijački dio u sklopu kojega je organizirano druženje navijača s igračima Rijeke, slikanje s Rabuzinovim suncem i prigodna prodaja pretplata za nadolazeću sezonu. Na Kukuljanovo je ovom prigodom stigla kompletna momčad Rijeke predvođena trenerom Igorom Bišćanom.

Prilikom potpisivanja ugovora o sponzorstvu glavni akteri obratili su se novinarima.

– Odlučili smo se za partnerstvo s HNK Rijekom jer je firma Kaltenberg stigla u ovaj kraj, otvorila pivovaru i kreirala prvo pravo riječko pivo, objasnio je generalni direktor Kaltenberga Gordan Putanec.

Direktor HNK Rijeke Luka Ivančić je istaknuo da se radi o povijesnom trenutku za HNK Rijeku jer je klub dobio svoje pivo. “Neka naši navijači što više uživaju u Kaltenbergu”, poručio je direktor Ivančić.

Dres Rijeke u novoj će sezoni tako biti bogatiji za još jednu reklamu, onu “pivskog” sponzora bijelih, tvrtke Kaltenberg.

Kako je danas bilo na Kukuljanovu, pogledajte u fotogaleriji.

Rijeka I Kaltenberg Dogovorili Suradnju – Tars Postalo Službeno Pivo Prvoligaša S Rujevice

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!