FOTO: Rukometni spektakl na Zametu pred punim tribinama!

rukometni_klub_zamet_melsungen_utakmica_euro_liga_01

U drugom dijelu njemačka ekipa s brojnim reprezentativcima nastavlja s visokim bundesligaškim tempom kojega Zamet teško prati i nakraju utakmica završava rezultatom 23:34, ali bez obzira na rezultat, igrači Zameta ispraćeni su velikim pljeskom za ovogodišnji uspijeh u europskom natjecanju. Veliku fotogaleriju s utakmice pogledajte na ovom linku

rukometni_klub_zamet_melsungen_utakmica_euro_liga_3_01

Rijeka – Brojni posjetitelji imali su prilike uživati u europskom rukometu na Zametu, u utakmici 3. pretkola EHF kupa u kojemu je Zamet dočekao ekipu njemačkog Melsungena u atmosferi koja se ne pamti na Zametu.

Spektakularni uvod u utakmicu oduševio je brojne posjetitelje, a na teren su najprije istrčali igrači Melsungena predvođeni sa 14 reprezentativaca i nošeni ritmom deset bubnjara i svojih četrdesetak navijača. Prije istrčavanja igrača Zameta posjetitelji su mogli pogledati novi zametov promotivni video koji je sniman uoči utakmice, a kojega su prenijeli brojni europski portali. Zametovi igrači predstavljeni su uz glasni pljesak s tribina i bogatu scensku rasvijetu.

rukometni_klub_zamet_melsungen_utakmica_euro_liga_1_01

Rukometaši Zameta na početku susreta nisu bili impresioni imenom protivnika i cijelo prvo poluvrijeme držali su visoki ritam svoje igre i na poluvrijeme se otišlo s tri pogodka zaostatka. U drugom dijelu njemačka ekipa s brojnim reprezentativcima nastavlja s visokim bundesligaškim tempom kojega Zamet teško prati i nakraju utakmica završava rezultatom 23:34, ali bez obzira na rezultat, igrači Zameta ispraćeni su velikim pljeskom za ovogodišnji uspijeh u europskom natjecanju.

Uzvratni susret u Melsungenu na rasporedu je iduće subote, 26.11., a prije toga Zamet očekuje gostujuća prvenstvena utakmica u Spačvi. Veliku fotogaleriju s utakmice pogledajte na ovom linku

rukometni_klub_zamet_melsungen_utakmica_euro_liga_4_01

I. M. / PodUčkun.net
Foto: Marin Ružić

error: Content is protected !!