FOTO: ‘Siberia via Mongolia 2017.’ s Belom štrigom – Prezentacija Daria Saletnika ispunila Hangar do posljednjeg mjesta @ Matulji

Bela Štriga i Dario Saletnik ispred Hangara

Saletnik je krenuo iz Matulja 12. lipnja pa preko Mađarske, Slovačke, Poljske, Latvije i Litve stigao do Rusije čiju je granicu prešao petog dana svog putovanja. Putovanje je trajalo 55 dana za vrijeme kojih je prešao 22.993 kilometra. Fotogaleriju s jučerašnje prezentacije pogledajte na ovom linku

Dario Saletnik

Matulji – Ovogodišnja overland avantura Daria Saletnika s Belom štrigom zaokružena je sinoć zanimljivom prezentacijom održanom u prepunom Hangaru. Uz Saletnika, glavna zvijezda predstavljanja bila je Toyota land cruiser aka. Bela štriga koja je plijenila poglede na samome ulazu u Hangar.

‘Siberia via Mongolia 2017.’ naziv je sinoćnjeg druženja u kojem je Saletnik kroz priču i više od 460 fotografija poveo svoje prijatelje na putovanje koje je prošao s Belom štrigom ovoga ljeta.

Ideja za ovo putovanje rodila se 2015. godine, no dok se pripremio auto i dovršile pripreme prošle su dvije godine, kazao je Saletnik u uvodu prezentacije uz napomenu da ga je njegova Toyota izvrsno služila na putovanju.

-Se san moral parićat, od inzulina do kafa i pancete, a nisan pozabil ni regali – ki su većinun bili va tekućen stanju, dodao je Saletnik.

22.993 kilometara, odnosno gotovo dva mjeseca na kotačima Saletnik je sažeo u nešto manje od dva sata prezentacije, a brojni prijatelji i gosti imali su prilike pogledati djelić doživljenog na ovoj jedinstvenoj avanturi.

Krcat Hangar

-Jako san iznenađen odazivom, bilo je više od 150 gostiju. Jako san zadovoljan, a čul san i od drugeh judi da in je bilo lepo. Moran sen zahvalit, prijateljima z kluba, mojoj matujsko – ruskoj fameje ka mi je pomogla parićat se za ovaj vijaj, kao i sen prijateljima ki su prišli čak z Dubrovnika, Slovenije i Italije, rekao nam je Saletnik po završetku prezentacije.

Zadovoljstvo viđenim nisu skrivali ni Saletnikovi gosti, kao i njegov prijatelj Miloš Vrenc.
– Bilo je prekrasno, slike su fantastične, pejzaži su jako lepi, a priča je i više nego zanimljiva, kazao nam je Vrenc po završetku prezentacije.

Podsjetimo, Saletnik je krenuo iz Matulja 12. lipnja pa preko Mađarske, Slovačke, Poljske, Latvije i Litve stigao do Rusije zatim je napravio đir kroz Mongoliju da bi svoje putovanje zaokružio posjetom Sibiru.

Fotogaleriju s jučerašnje prezentacije pogledajte na ovom linku

'Siberia via Mongolia 2017.' s Belom štrigom - Prezentacija Daria Saletnika ispunila Hangar do posljednjeg mjesta @ Matulji

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!