FOTO: Stotine lampica u noći – Točno u ponoć trkači s mula krenuli na osvajanje Istre @ Lovran

Utrka će ih iz Lovrana voditi preko Poklona prema Buzetu te preko Oprtlja, Grožnjana i Buja do cilja u Umagu. Pogledajte kako je izgledao impresivan start trkača s lovranskog mula u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

Lovran – Najveća trail utrka u Hrvatskoj te jedan od najboljih i najmasovnijih događaja iz tog sporta u ovoj regiji – 100 milja Istre, startala je sinoć i iz Lovrana: nekoliko stotina sudionika s lovranskog se mula točno u ponoć uputilo u svladavanje zahtjevne staze duge 110 kilometara.

Utrka će ih iz Lovrana voditi preko Poklona prema Buzetu te preko Oprtlja, Grožnjana i Buja do cilja u Umagu. Vremensko ograničenje za završetak ove staze je 30 sati, no najbrži trkači trebali bi to savladati daleko ranije, a prvi natjecatelji trebali bi 8 kilometara dug uspon do Poklona odraditi u manje od sat vremena.

Na utrci 100 milja Učke ove se godine, među 2000 sudionika, natječe i 10 lovranskih sportaša među kojima je i zamjenik načelnika Toni Družeta koji će se okušati na stazi od Motovuna do Umaga dugoj 42 kilometra.

Pogledajte kako je izgledao impresivan start trkača s lovranskog mula u velikoj fotogaleriji na ovom linku.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!