FOTO: Subota u znaku plesa i villa Kvarnera, večeras koncert KUD-a Lovor @ Lovran

Kulturni program nastavlja se večeras, kada je na rasporedu tradicionalni koncert KUD-a Lovor. Koncert će se održati na Trgu svetog Ivana u Lovranu, a početak koncerta zakazan je za 21 sat. Fotogalerije koje smo snimili prošle subote u Lovranu pogledajte u nastavku teksta…

Lovran – Dva zanimljiva kulturna događaja održala su se prošle subote u Lovranu. Kulturna večer otvorena je izložbom Ville Kvarnera autora Zlatka Kirineca. Uz autora otvorenje izložbe s nekoliko prigodnih riječi popratio je i Bojan Simonič, načelnik Lovrana.

Na izložbi je predstavljen ciklus radova kojim dominiraju motivi Voloskog, Lovrana i drugi prepoznatljivi toponimi našeg kraja, a ista se može pogledati do 6. kolovoza.

Sat vremena kasnije, na trgu sv. Jurja, plesnom predstavom nastavljen je Festival umjetnosti plesanja. Plesni art laboratorij predstavio se s novom plesnom predstavom koju je popratila brojna zainteresirana publika. Koreorežiju predstave ‘Na kafe’ potpisuje Senka Baruška, dok su Marina Stanger, Zoran Josić, Tanja Slavić, Marija Maksimović, Marta Rak i Martina Rukavina istu izveli.

Kulturni program nastavlja se večeras, kada je na rasporedu tradicionalni koncert KUD-a Lovor. Koncert će se održati na Trgu svetog Ivana u Lovranu, a početak koncerta zakazan je za 21 sat.

[FOTOGALERIJA] – Festival umjetnosti plesanja – Plesna predstava ‘Na kafe’ @ Lovran

[FOTOGALERIJA] – Otvorena izložba Ville Kvarnera @ galerija Laurus

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!