FOTO: Svježe i sočne jagode privukle velik broj kupaca na regionalnu veletržnicu @ Matulji

Mirisno voće proizvođača uglavnom s područja Zagrebačke županije brzo je pronašlo svoje kupce, a prodavalo se uglavnom po jedinstvenoj cijeni od 15 kuna za mjericu jagoda. nekoliko fotografija koj smo snimili jučer pogledajte u nastavku teksta…

Matulji – Svježe i sočne jagode mamile su poglede jučer na matuljskoj veletržnici, gdje je u jutarnjim satima održan Dan domaće jagode i proizvoda od jagode. Mirisno voće proizvođača uglavnom s područja Zagrebačke županije brzo je pronašlo svoje kupce, a prodavalo se uglavnom po jedinstvenoj cijeni od 15 kuna za mjericu jagoda.

Događanje Dan domaće jagode okupilo je pet proizvođača iz okolice Zagreba, iz udruge proizvođača jagoda Jagodni prsten, koju su kupcima ponudile svježe jagode koje su jučer ubrane.

Ovo je treća godina da se ovo događanje održava, a ako je suditi po reakcijama prodavača i posjetitelja, moglo bi prerasti u tradiciju.

– Iznimno smo zadovoljni odazivom kupaca, ali i prodajom koja ne staje od ujutro, kazala nam je jedna prodavačica koja nije krila zadovoljstvo jučerašnjom prodajom. Osim jagoda na jučerašnjem Danu jagoda prezentiralo se i pčelarstvo Kos, koji su umjesto jagoda ponudili proizvode od meda…

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!