FOTO: Tradicionalno uskršnje natjecanje domaćica – Alenka Brubnjak spravila je najukusniju pincu @ Liganj

Na boćariji u Lignju okupio se u nedjelju velik broj ljubitelja ove „slatke tradicije“, ali i brojne domaćice koje su predstavile svoje pogače za ocjenjivanje i degustaciju. Drugom nagradom ovjenčana je Nada Jakotić dok je treća pripala Majdi Dobrec. Fotogaleriju s proglašenja najbolje pince pogledajte na ovom linku.

Liganj – Alenka Brubnjak spravila je ove godine najukusniju pincu prema ocjeni žirija na već tradicionalnom događanju „Najbolje spečena domaća vazmena pogača“ u organizaciji Udruge Ognjišće.
Na boćariji u Lignju okupio se u nedjelju velik broj ljubitelja ove „slatke tradicije“, ali i brojne domaćice koje su predstavile svoje pogače za ocjenjivanje i degustaciju. Drugom nagradom ovjenčana je Nada Jakotić dok je treća pripala Majdi Dobrec.

Dan ranije, u organizaciji ove agilne lovranske udruge, u Društvenom domu Liganj održan je prodajni sajam povrtnica, cvijeća i presadnica voćaka uz Rasadnik „Longo“ iz Rovinja. Fotogaleriju s proglašenja najbolje pince pogledajte na ovom linku.

D. Ž. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!