FOTO: Tridesetak skupih Ferarrija plijenilo pažnju stotina gledatelja @ Opatija

ferrari_day_opatija_2014

Luksuzni su automobili pripadali članovima talijanskog Ferarri kluba ”Ineco” koji su u Opatiji zastali na putu od Portoroža za Grobnik gdje su svoje dojmljive mogućnosti prezentirali na auto-moto pisti. Fotogaleriju sa Slatine pogledajte na ovom linku

Opatija – Tridesetak limenih ljepotana s propetim konjićem na haubi parkiranih na opatijskoj plaži Slatina jučer je plijenilo pažnju brojnih Opatijaca i još brojnijih turista, koji su mobitelima i fotoaparatima popratili ovu malu ”izložbu” različitih modela Ferarrija među kojima je – usprkos razlikama u godinama i ”pigmentaciji” – ipak dominirala ona karakteristična jarkocrvena boja.

ferrari_day_opatija_2014_1

Luksuzni su automobili pripadali članovima talijanskog Ferarri kluba ”Ineco” koji su u Opatiji zastali na putu od Portoroža za Grobnik gdje su svoje dojmljive mogućnosti prezentirali na auto-moto pisti. A dok su u pauzi brojne oči razgledavali njihove ”ljubimce”, niti vlasnicima nije bilo dosadno, jer su imali prilike razgledati Opatiju čiji ih je gradonačelnik Ivo Dujmić dočekao s prigodnim monografijama na dar.

A oduševljenje je bilo prisutno na obje strane – koliko je ”publika” bila zadovoljna četverotaktnim ”simbolima moći” na plaži, toliko su članovi Ferarri kluba ”Ineco” bili zadovoljni ”bajnom Opatijom” koja ove godine slavi 170 godina turizma, a u popunjavanju turističke bilance dobro bi joj došli upravo takvi gosti koji si mogu priuštiti neki od prestižnih ”modela iz Maranella”.

– Opatija je prekrasan grad i pruža apsolutno zadovoljstvo kad se gleda iz tako divnog automobila, kazao je Piergiuseppe Perazzini.

Treba spomeniti i da je ovom spajanju Opatije i vlasnika Ferarrija kumovao proslavljeni teniski organizator Slavko Rasberger, koji je istaknuo da su vozači već pitali da im pomogne naći kuće u Opatiji, ali i da u Opatiju namjerava dovesti još neka zanimljiva sportsko-turistička događanja.

Fotogaleriju sa Slatine pogledajte na ovom linku

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!