FOTO Turnir u pikadu ‘Matulji open 2018’ okupio brojne pikadore

Kako je proteklo natjecanje pogledajte u priloženoj fotogaleriji

Matulji – Nedavno je u caffe baru ‘DM’ održan turnir u pikadu ‘Matulji open 2018’. Turnir je odigran u kategorijama ‘open’ i ‘DYP parovi’, a nastupilo je 46 takmičara, u jakoj konkurenciji. Odličnu organizaciju turnira pod patronatom Pikado kluba ‘DM’ Matulji i Caffe bara ‘DM’, kojima su pomogli i sponzori ZSUOM i Zagrebačka pivovara.

Alihajder Hadžipašič osvojio je prvo mjesto u seniorskoj konkurenciji 501 Master out, drugo mjesto pripalo je Dariu Močilecu, treće Josipu Vrbiću, četvrto Sanjinu Podnaru, a peto Dini Lovriću. Natalija Šimac PK DM bila je najbolja u ženskoj konkurenciji 501 Master out, Tatjana Mastrel osvojila je drugo mjesto, Klaudia Brdarić PK DM treće, Blaženka Predovan četvrto, a Marija Petričević peto. Pehar za najbolji izlaz (174) osvojio je Renato Lerga PK DM, a pehar za najbrži izlaz (4. krug – 3. strelica) osvojio je Alihajder Hadžipašić iz BIH.

U kategoriji ‘DYP parova’ prvo mjesto pripalo je paru Dino Lovrić – Branko Gak, na drugo su se plasirali Alihajder Hadžipašič – Sanjin Podnar, a treće Tihomir Mamić – Mario Androić.

I. M. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!