FOTO: U Kristalnoj dvorani hotela Kvarner sinoć je održan tradicionalni Bečki bal @ Opatija

becki_bal_wien_ball_opatija_2015_3

Gosti su bili predstavnici gospodarskog, društvenog, političkog i javnog života zemlje, županije i grada, zatim Grada Beča, a ove je godine Opatiju posjetilo zbog Bala i deset veleposlanika akreditiranih u Hrvatskoj. Veliku fotogaleriju s Bečkog bala pogledajte na ovom linku

becki_bal_wien_ball_opatija_2015

Opatija – U Kristalnoj dvorani hotela Kvarner sinoć je održan Bečki bal. Večer je obilježena nastupima orkestra “Original Wiener Strauss Capelle” iz Beča, a pod ravnanjem Michaela Badina, operne pjevačice Antonele Malis, tombolom, plesanjem “Quadrille”, vatrometom na moru, gastro delicijama te degustacijom bečkih vina, a program su vodili Robert Ferlin i Alex Tessin Peršić.

Domaćini, gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić i izaslanik Grada Beča Marcus Schober, vijećnik u Gradu Beču uvodno su pozdravili prigodnim riječima goste, te razmijenili i simbolične poklone, a nakon vatrometa koji je uslijedio u moru ispred terase Kvarnera u društvu veleposlanika i konzula, razrezana je i velika torta – Sacher, kao simbolom povezanosti dva grada.

becki_bal_wien_ball_opatija_2015_1

Opatija je najmanji grad kojemu je pripala čast organizacije ovakvog jednog bala, te je tako stao uz bok gradovima poput Moskve, New Yorka…

Gosti su bili predstavnici gospodarskog, društvenog, političkog i javnog života zemlje, županije i grada, zatim Grada Beča, a ove je godine Opatiju posjetilo zbog Bala i deset veleposlanika akreditiranih u Hrvatskoj, te mnogi drugi gosti koji su uživali u taktovima valcera i ukusno probrane glazbe.

Veliku fotogaleriju s Bečkog bala pogledajte na ovom linku

becki_bal_wien_ball_opatija_2015_2

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi

error: Content is protected !!