FOTO: U restoranu Aurora ponovo možete uživati u finoj hrani s najljepšim pogledom na Kvarner @ Veprinac

Igor i Sandra Korić

Igor i Sandra Korić

Na poznatoj lokaciji s prekrasnim pogledom na Kvarner, na samom izlazu s tunelske ceste prema Veprincu, ponovo će se moći uživati u izvrsnim jelima od mesa i ribe, a u ponudi su i razne pizze, salate, deserti te jela po narudžbi. Nekoliko fotografija iz restorana Aurore pogledajte na ovom linku

restoran_aurora_veprinac_2015_otvorenje_4

Veprinac – Restoran Aurora ponovo je otvorio svoja vrata svim ljubiteljima finih gastronomskih delicija, a veliki broj uzvanika i gostiju uživao je u izvrsnoj hrani i ugodnom druženju s novim vlasnikom Igorom Korićem.

Na poznatoj lokaciji s prekrasnim pogledom na Kvarner, na samom izlazu s tunelske ceste prema Veprincu, ponovo će se moći uživati u izvrsnim jelima od mesa i ribe, a u ponudi su i razne pizze, salate, deserti te jela po narudžbi.

Medaljoni od pršuta nadjeveni kremom od skute i tartufa, zelena maneštra s kobasicom, biftek, teleći medaljoni u umaku od terana i kapule, punjeni pureći odrezak na Učkarski, jadranska lignja punjena crvenim radićem i pršutom, file plemenite ribe s prilogom na šefov način, salata Veprinac s rezancima bifteka samo su neka od jela po posebnoj preporuci šefa kuhinje.

restoran_aurora_veprinac_2015_otvorenje

Također, prostrana sala i terasa restorana, pogodne su za organizaciju raznih prigodnih svečanosti poput vjenčanja, krštenja, pričesti, rođendana, poslovnih druženja i sl., a članovi Lovačkog društva Lane već iskoristili priliku i organizirali svoje druženje u Aurori.

Radno vrijeme restorana Aurora je utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom od 16 do 24 sata, a subotom, nedjeljom i praznikom od 12 do 24, a ponedjeljkom su zatvoreni uz iznimku blagdana.

Za sve informacije i rezervacije nazovite na broj telefona – 051/299112 i 098/9202319.

Nekoliko fotografija iz restorana Aurore pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!