FOTO U Voloskom održana akcija čišćenja podmorja – Tridesetak volontera iz mora izvuklo tri tone otpada

Tako su između brojnih komada raznovrsnog otpada izronili provu razbijene barke, brojne automobilske gume, stare bove, saket za izvlačit ribu, bubanj od mašine za pranje robe, plastične stolice, pokrov od koša za smeti…

Volosko – U organizaciji Društva sportova na moru Volosko jučer je održana akcija čišćenja podmorja.

Tom prilikom su članovi i prijatelji DSNM-a očistili podmorje od nezavidne količine otpada. Tako su između brojnih komada raznovrsnog otpada izronili provu razbijene barke, brojne automobilske gume, stare bove, saket za izvlačit ribu, bubanj od mašine za pranje robe, plastične stolice, pokrov od koša za smeti…  Akciju je financijski pomogao Grad Opatija, a uz pomoć Lions kluba Opatija i pobratimljenog Lions klub Lenuci iz Zagreba, organizirana je i bogata zakuska za tridesetak sudionika ovog hvalevrijednog događanja.

– U sat vremena ronioci su izvukli iz mora tri tone smeća. Najveći neprijatelj prirode su ljudi, koji nemilice zagađuju i uništavaju okoliš. Smeće treba nositi sa sobom i pohraniti ga u predviđene kontejnere. Bacanje u more strogo je zabranjeno, čak i kažnjivo, a o neetičnosti da se i ne govori. Nakon radne akcije svi skupa napravili su roštilj i podružili se te dogovorili da se vide i sljedeće godine, istaknula je Gordana Grgurina, ispred Lions cluba Opatija.

U nastavku teksta pogledajte fotografije koje će najbolje dočarati jučerašnju akciju…

U Voloskom Održana Akcija čišćenja Podmorja – Tridesetak Sudionika Odbačenim Otpadom Napunilo Baju Za Krupni Otpad

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

error: Content is protected !!