FOTO: Velika pobjeda Vatrenih protiv Španjolaca feštala se diljem Liburnije @ Ika, Ičići, Opatija

utakmica_hrvatska_spanjolska_europsko_prvenstvo_francuska_2016_opatija_ika_navijaci_1_01

Nogometno druženje u kockastim motivima nastavlja se već ove subote, a kako je protekla sinoćnja nogometna veselica pogledajte na ovom linku

utakmica_hrvatska_spanjolska_europsko_prvenstvo_francuska_2016_opatija_ika_navijaci_01

Ika, Ičići, Opatija – Hrvatska reprezentacija u Bordeauxu je srušila europske prvake s 2:1, pogocima Nikole Kalinića i Ivana Perišića, dok je Danijel Subašić u 72. minuti obranio penal Sergiju Ramosu. Pobjedom je Hrvatska osvojila skupinu ispred Španjolske te seli u Lens u osminu finala te ima otvoren put do poluzavršnice Eura!

Protivnik je još uvijek nepoznat, ali utakmica će se igrati u subotu, 25. lipnja u 21 sat u Lensu gdje Hrvatska čeka jednu od trećeplasiranih ekipa iz skupina B, E ili F.

utakmica_hrvatska_spanjolska_europsko_prvenstvo_francuska_2016_opatija_ika_navijaci_3_01

Hrvatska je natjecanje u skupini osvojila prvo mjesto sa sedam bodova, Španjolska je druga sa šest, Turska je treća s tri boda nakon 2:0 pobjede protiv Češke koja ostaje posljednja s jednim bodom, no naša reprezentacija se već ranije plasirala u nokaut fazu Eura zahvaljujući pobjedi Njemačke nad Sjevernom Irskom.

I dok su mnogobrojni navijači već preksinoć počeli s feštom u Bordeauxu sinoć je diljem Liburnije vladalo pravo navijačko raspoloženje. Najviše posjetitelja privuklo je organizirano gledanje utakmice na Ljetnoj pozornici, a po pitanju posjete nije zaostajala niti Slatina, kao ni mnogobrojni kafići u našem kraju. Nogometno druženje u kockastim motivima nastavlja se već ove subote, a kako je protekla sinoćnja nogometna veselica pogledajte na ovom linku

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Euro 2016 utakmica na ljet

N. C. / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi, PodUčkun.net

error: Content is protected !!