FOTO: Veterani Rijeke i Opatije održali memorijalnu utakmicu u spomen na Gorana Brajkovića @ Opatija

Golove za Opatiju postigli su Ljubović, Zobić i Mimica, a Florijančić, Miletić te Čaval, Ban i Tomić za Rijeku. Veliku fotogaleriju s utakmice pogledajte na ovom linku

Opatija – Bivši suigrači i prijatelji tragično preminulog igrača NK Opatija, NK Rijeka i hrvatskog reprezentativca Gorana Brajkovića okupili su se prekjučer na opatijskom campu.

3. memorijal Gorana Brajkovića obilježio je zanimljiv sraz veterana Opatije i Rijeke. Prvo poluvrijeme dominirali su Opatijci koji na odmor otišli s pet golova prednosti. Drugo poluvrijeme odnos snaga se izmijenio, a ekipa Rijeke upisala je čak sedam pogodaka, a utakmica je završila neriješeno 7:7.

Golove za Opatiju postigli su Ljubović 3, Zobić 2 i Mimica 2, a Florijančić 2, Miletić 2 te Čaval, Ban i Tomić po jedan pogodak za Rijeku.

Boje NK Opatija branili su Perčić, Filipović, Pajnić, Tončinić, Tkalčević, Toto, Kunić, Frlan, Zobić, Gibičar, Topić, Tadić, Hlanuda, Srdoč, Mimica, Krnjatić, Bubnić, Budimlija i Ljubović, dok su za Rijeku igrali Domijan, Miletić, Bradičić, Kezić, Ban, Tomić, Šerifi, Mladenović, Dobrić, Šumberac, Ostojić, Florijančić i Čaval.

Veliku fotogaleriju s utakmice pogledajte na ovom linku

N. C. / PodUčkuun.net

error: Content is protected !!