FOTO/VIDEO Prekrasne šansone u novom ruhu – Zoran Predin Arsenovim pjesmama oduševio Gervais

FOTO/VIDEO Prekrasne šansone u novom ruhu – Zoran Predin Arsenovim pjesmama oduševio Gervais

Foto: David Kurti / Foto Luigi

Gypsy swing aranžmani i prepoznatljiv, mekan i hrapav Predinov vokal proveli su publiku kroz 12 skladbi koje je potpisao jedan od najslavnijih kantautora u hrvatskoj povijesti i koje su ušle u nacionalnu „kolektivnu memoriju“.

Opatija – Najljepše skladbe i najpoznatiji stihovi Arsena Dedića osvojile su sinoć veliku dvoranu Centra Gervais. Pred ispunjenim gledalištem izveo ih je, u posebnom aranžmanu, Zoran Predin uz pratnju Damir Kukuruzović Django Groupa.

Nastup je nastavak albuma „Zoran pjeva Arsena“, 40. studijskog izdanja u Predinovoj karijeri, koja traje također već 40 godina. Za ovaj album Predin je, kao Arsenov prijatelj, kolega i srodna poetska duša, iz njegovog šarolikog opusa odabrao 12 pjesama, a to izvanredno djelo nastalo je u suradnji s Damirom Kukuruzovićem i pratećim bendom Django Group, dok se kao poseban gost na albumu pridružio i Arsenov sin, slavni pijanist, Matija Dedić.

Gypsy swing aranžmani i prepoznatljiv, mekan i hrapav Predinov vokal proveli su publiku kroz 12 skladbi koje je potpisao jedan od najslavnijih kantautora u hrvatskoj povijesti i koje su ušle u nacionalnu „kolektivnu memoriju“. Među njima su bile, primjerice, „Pamtim samo sretne dane“, „Moderato Cantabile“, „Kuća pored mora“, „Ako priđeš bliže (Zagrli me)“ i druge.

Jedinstveno koncertno iskustvo oduševilo je brojnu publiku, a kako je to izgledalo provjerite u našoj fotogaleriji.

Prekrasne šansone U Novom Ruhu – Zoran Predin Arsenovim Pjesmama Oduševio Gervais

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!