FOTO, VIDEO: Tete dječjeg vrtića i predstava Štorija va štorije ponovo privukle veliku publiku @ Matulji

tete_vrtic_predstava_2014_sp_dvorana_matulji

Ovog puta ”mjesto radnje” bila je školska sportska dvorana, budući da se pokazalo da je dječja predstava matuljskih teta odazivom publike prerasla dvoranu Hangara koja može primiti tristotinjak ljudi. Kako je to izgledalo, provjerite u video isječku te u velikoj foto-galeriji na ovom linku.

Matulji – Odgajateljice Dječjeg vrtića Matulji još su jednom pokazale svoj glumački talent, ponovivši predstavu ”Štorija va štorije” koja je nedavno premijerno prikazana u Društvenom domu Hangar.

tete_vrtic_predstava_2014_sp_dvorana_matulji_1

Ovog puta ”mjesto radnje” bila je školska sportska dvorana, budući da se pokazalo da je dječja predstava matuljskih teta odazivom publike prerasla dvoranu Hangara koja može primiti tristotinjak ljudi.

Vjerna publika djelatnice matuljskog vrtića pratila je i u dvorani, gdje je još jednom imala priliku posvjedočiti iznimnoj kreativnosti – od sastavljanja scenografije, preko pisanja teksta do podjele uloga i njihove realizacije na pozornici, svaki detalj ovog događanja nastao je u matuljskoj predškolskoj pedagoškoj ustanovi i svaki je bio iznimno dobro izveden.

Ponovimo još jednom da je predstava ”Štorija va štorije” dala zanimljiv ”potpourri” klasičnih bajki u kojemu su se srele poznate heroine dječje mašte, samo što su njihova imena i zgode prilagođena našemu vremenu i domaćemu govoru pa je, primjerice Trnoružica postala Roža, a Pepeljuga – Pepa.

Kako je to izgledalo, provjerite u video isječku te u velikoj foto-galeriji na ovom linku.

Davor Žic / PodUčkun.net
Foto: David K. / Foto Luigi
Video: Zoran Ventin / Art film

error: Content is protected !!