FOTO, VIDEO Uspješna premijera manifestacije Summer night Medveja – Music under the stars

Tri glazbena sastava različitih glazbenih žanrova svirala su u tri ugostiteljska objekta. Više glasno pjevanje uz gitaru i mandolinu u izvedbi klape Intriga ispunilo je prostor konobe Kali, domaća fešta uz Trio Cukar & caffe raspjevala je šetnicu ispred caffe bara Baraka, dok su Grooversi rasplesali terasu restorana Medvejica. Kako je proteklo druženje u Medveji pogledajte u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

Medveja – Premijera manifestacije Summer night Medveja – Music under the stars bila je i više nego uspješna ako je suditi po odazivu publike te riječima ugostitelja.

Naime, sinoć je u organizaciji Turističke zajednice općine Lovran nakon dugogodišnjeg posta, realizirana zabavna manifestacija u Medveji.

Tri glazbena sastava različitih glazbenih žanrova svirala su u tri ugostiteljska objekta. Više glasno pjevanje uz gitaru i mandolinu u izvedbi klape Intriga ispunilo je prostor konobe Kali, domaća fešta uz Trio Cukar & caffe raspjevala je šetnicu ispred caffe bara Baraka, dok su Grooversi rasplesali terasu restorana Medvejica.

U cilju obogaćivanja turističke ponude Medveje ove se godine prvi put smo organizirali manifestaciju pod nazivom Summer night Medveja – Music under the stars koju su ugostitelji prihvatili s velikom pozitivom. Premijera nam je pokazala kojim putem naredne godine planiramo obogaćivati ponudu u Medveji, kazala nam je Luiza Sandalj, direktorica TZO Lovran.

Svoje zadovoljstvo nisu skrivali ni izvođači koji su također pohvalili premijerno izdanje manifestacije.

– Super je bilo. Plesalo se na terasi, oko terase i na pločniku. Jedno veliko hvala svima – organizatorima iz TZ-a Lovran, osoblju restorana Medvejica i svim plesačima. Danas nastavljamo s plesom na Gatu Karoline Riječke, od 18 sati. Pa svi oni koju su propustili jučerašnji ples, neka nam se pridruže večeras na Gatu, istaknuli su Grooversi.

Zabava u Lovranu nastavlja se sutra, 11. kolovoza, uz Maju Šuput i Dellboys Band. Fešta kreće u 20 sati, uz bogatu gastro ponudu koja će dočekati sve posjetitelje lovranskog mula.

Kako je proteklo druženje u Medveji pogledajte u priloženoj fotogaleriji na ovom linku

N. C. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!