FOTO Vječni hitovi Abbe oduševili posjetitelje Mošćeničke Drage

Kako je proteklo druženje uz hrvatske inačice Bennyja Anderssona, Björna Ulvaeusa, Anni-Frid Lyngstad i Agnethe Faltskog provjerite u priloženoj fotogaleriji…

Mošćenička Draga – U vječnim hitovima Abbe prošle nedjelje su u odličnoj atmosferi uživali brojni draški gosti i mještani, a band Abbazia još jednom je dokazao da posebnu pažnju posvećuje autentičnosti zvuka i izvedbi vodećih i pratećih vokala po kojima je ABBA poznata.

Abbazia tribute band svojim su se zvukom više od svih drugih sličnih izvođača približili planetarno poznatoj švedskoj grupi koja je svojim hitovima žarila i palila 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća. Kako je proteklo druženje uz hrvatske inačice Bennyja Anderssona, Björna Ulvaeusa, Anni-Frid Lyngstad i Agnethe Faltskog provjerite u priloženoj fotogaleriji…

Druženje s kulturom se nastavlja već ovog vikenda kada je na rasporedu manifestacija Italia in Arte e Cultura koja će tijekom tri dana trajanja u fokus staviti talijanske umjetnike.

Čast da otvori manifestaciju pripala je slikaru Fabiu Colussiu koji će se predstaviti izložbom pod nazivom ‘Slikar Jadrana’. Otvorenje izložbe zakazano je za 15. kolovoza s početkom u 18:30 sati u galeriji Cisterna. Dan kasnije, 16. kolovoza na rasporedu je Vasco Rossi tribute band koji će predstaviti sjajan autorski rad ovog izvrsnog talijanskog kantautora koji je do sada objavio 30 službenih albuma, napisao više od 250 pjesama te prodao 35 milijuna albuma. Manifestaciju će zaključiti summer beach party u Cocco beach baru, 18. kolovoza, koji počinje u 19 sati. Za zabavu je zadužen DJ Elvio Moratto, a ulaz je slobodan.

Vječni Hitovi Abbe Oduševili Posjetitelje Mošćeničke Drage

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!