FOTO Zanimljivim dvobojima pod obručima otvoren 11. kup Hrvatske u košarci u kolicima @ Kostrena

Nedjeljni program ponudit će utakmice u kojima će se odlučivati o konačnom plasmanu, a kako je protekao prvi natjecateljski dan provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Kostrena – Natjecateljski dio jedanaestog po redu kupa Hrvatske u košarci u kolicima održan je danas u sportskoj dvorani u Kostreni utakmicama prvog kola. Subotnji program sastoji se od ukupno osam utakmica koje su se igrale paralelno na dva terena. Nakon odigranih dvaju kola natjecanja po skupinama, uslijedilo je službeno otvaranje turnira. Okupljenim su se sudionicima i članovima njihovih ekipa obratili redom Siniša Kuharić, trener, tajnik, voditelj košarke u kolicima u Kostreni i glavni operativac ove manifestacije, Dražen Vranić, načelnik općine Kostrena, Tanja Malec, predsjednica sportske zajednice općine Kostrena, Teodor Jokić, predsjednik odbora za sport općine Kostrena i Ivan Dabo, međunarodni tehnički delegat košarke u kolicima.

Nakon službenog otvorenja odigrale su se preostale četiri utakmice čime okončan je prvi natjecateljski dan ovogodišnjeg izdanja kupa.

Zadar 1 – Zadar 2 73 – 40
Zagreb – Varaždin 82 – 39
Koprivnica – Kostrena 19 – 43
Brod 1 – Zagreb 62 – 88
Zadar 2 – Vukovi 43 – 55
Varaždin – Brod 1 51 – 64
Vukovi – Zadar 1 41 – 64
Kostrena – Brod 2 47 – 21

Košarkaši domaćeg kluba Kostrena u dva su nastupa zabilježili dvije pobjede što je dokaz dobrog rada na treninzima i rada i zalaganja svih ljudi u klubu i oko njega.

Nedjeljni program ponudit će utakmice u kojima će se odlučivati o konačnom plasmanu. U 11 sati na rasporedu je utakmica za peto mjestu u kojoj će snage odmjeriti Zadar 2 i Varaždin.

U 12:30 će se odigrati utakmica za treće mjesto između momčadi Vukovi i Brod 1, dok je finale u kojem će se za prijelazni pehar kupa Hrvatske u košarci u kolicima boriti Zadar 1 i momčad Zagreba na rasporedu u 15 sati.

Nakon okončanja natjecateljskog dijela, održat će se proglašenje i podjela priznanja najboljim ekipama i pojedincima.

Kako je protekao prvi natjecateljski dan provjerite u velikoj fotogaleriji na ovom linku

Marin Ružić / PodUčkun.net

error: Content is protected !!