FOTO Zapuštena plaža i kamp u Medveji – Otužan izgled jedne od najljepših plaža na Kvareru

Sudeći po fotografijama koje smo snimili prekjučer malo vremena je ostalo do ispunjenja obećanja o spremnom dočeku turističke sezone…

Medveja – Jedan od najljepših plaža u našem kraju, ona u Medveji, ponovo je fokusu sumještana i gostiju. Kako su nam kazali mještani posebno su ogorčeni stanjem kampa i plaže s kojim gospodari LRH, a prema njihovim dojmovima trenutni izgled okoliša zaslužuje ‘sto črnih maća’.

Do početka turističke sezone nas dijeli nekoliko tjedana, sve više ljudi dolazi u Medveju, a imaju što i vidjeti. Blato, razbijene kamp kućice, smeće, oronule objekte i otvorenu rampu na ulazu u kamp koji službeno ne radi, istaknuli su mještani koji su prije pet tjedana bili su na sastanku u Općini Lovran, koji je inicirao Mjesni odbor Medveja, u vezi pripreme turističke sezone.

Također, istaknuli su kako je na sastanku bila i direktorica autokampa gospođa Jajalo i da je obećala da će autokamp i plaža do 21. travnja biti spremni, a da se autokamp otvara 26. travnja.

Sudeći po fotografijama koje smo snimili prekjučer malo vremena je ostalo do ispunjenja obećanja o spremnom dočeku turističke sezone…

Zapuštena Plaža I Kamp U Medveji – Otužan Izgled Jedne Od Najljepših Plaža Na Kvareru

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

 

 

 

error: Content is protected !!