FOTO Završeni radovi na uređenju vrtića u Velom Brgudu

Prema posljednjim informacijama što se tiče radova i uređenja, sve je spremno za pijem mališana, no čeka se posebna suglasnost o proširenju djelatnosti državne uprave da bi se objekt mogao otvoriti. Kako izgleda novouređeni objekt pogledajte na nekoliko fotografija u nastavku teksta…

Matulji – Postavljanjem trajne informacijske ploče na pročelje zgrade, označen je završetak svih radova na projektu „Energetska obnova zgrade Dječjeg vrtića Matulji, objekt Veli Brgud i Osnovne škole Drago Gervais Brešca.

Završeno je i unutarnje uređenje vrtića koje je iznosom od 946.263,00 kn sufinanciralo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu Programa podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima.

Prema posljednjim informacijama što se tiče radova i uređenja, sve je spremno za pijem mališana, no čeka se posebna suglasnost proširenju djelatnosti državne uprave da bi se objekt mogao otvoriti. Proširenje djelatnosti područnog vrtića odnosi se na nove jasličke skupine koje će po prvi put djelovati na toj lokaciji u Velom Brgudu.

 

error: Content is protected !!