FOTO: Žive jaslice – Vrtićari uz velik trud oživjeli scenu Isusovog rođenja u štalici @ Volosko

zive_jaslice_vrtic_volosko_2015

Ovog puta jaslice u kojima je proslavljen prvi Božić bile su ”stvarne”, odnosno – žive, a sve su likove utjelovili mališani iz Dječjeg vrtića Volosko koji su roditeljima i drugim posjetiteljima priredili pravu predstavu o Isusovu rođenju. Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

zive_jaslice_vrtic_volosko_2015_1

Volosko – Anđelići, tri kralja – Gašpar, Melkior i Baltazar – Josip i Marija te mali Isus, sve je bilo na mjestu kao u poznatoj sceni iz Biblije, i čestom motivu religijskih slika. No, ovog puta jaslice u kojima je proslavljen prvi Božić bile su ”stvarne”, odnosno – žive, a sve su likove utjelovili mališani iz Dječjeg vrtića Volosko koji su roditeljima i drugim posjetiteljima priredili pravu predstavu o Isusovu rođenju.

Uz velik trud uložen u pripremu, izradu scene i kostima, te vježbanje dodijeljenih uloga, vrtićari su oduševili posjetitelje svojom vedrom izvedbom, i zasluženo bili nagrađeni velikim aplauzom.

Uz starozavjetne motive i likove iz Biblije, jučer se u vrtiću pojavio i jedan ”moderniji”, ali rado viđen gost – Djed Mraz u crvenom odijelu i s dugom bradom, koji je prigodnim darovima dodatno razveselio sve sudionike ovog jedinstvenog blagdanskog događanja.

Veliku fotogaleriju pogledajte na ovom linku

zive_jaslice_vrtic_volosko_2015_2

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!