Gotovo 120 projekata dostupnije investitorima – Županija ima web stranicu za poticanje ulaganja @ Rijeka

Stranica daje i pregled poslovnih zona na području Županije, kao i projekata iz sektora marikulture te luka nautičkog turizma na sveukupno četiri jezika – hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom.

Rijeka – Primorsko-goranska županija pustila je u funkciju novu web stranicu za poticanje ulaganja, dostupnu na adresi www.invest.pgz.hr.

Web stranica predstavlja online bazu gotovo 120 investicijskih projekata s područja Primorsko-goranske županije, iz sektora prometa, turizma, zdravstvenog turizma, energetike, projekata poduzetničko-poslovne infrastrukture, društvene infrastrukture, sporta i rekreacije, zimskih sportova, marina i luka. Stranica daje i pregled poslovnih zona na području Županije, kao i projekata iz sektora marikulture te luka nautičkog turizma na sveukupno četiri jezika – hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom. Predstavljeni su investicijski projekti od državnog, regionalnog i lokalnog značaja, ali i projekti privatnih investitora.

Lista investicijskih projekata pruža potencijalnim domaćim i stranim ulagačima informacije o samom projektu, njegovoj lokaciji, vlasništvu, modelima realizacije, daje popis pripremljene dokumentacije te kontakt podatke.

– S web stranice mogu se preuzeti i detaljni opisi investicijskih projekata na svim dostupnim jezicima u PDF formatu. Ukoliko imate projekt za koji tražite ulagača ili strateškog partnera i želite da se on nalazi na našoj web stranici, slobodno nam se obratite mailom na: razvoj@pgz.hr, poručili su iz Primorsko-goranske županije.

D. Ž. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!