Gradu produljen ISO certifikat 9001:2008

Ciljevi ovog audita su bili potvrditi da je sustav upravljanja u skladu sa zahtjevima Norme, da je organizacija učinkovito primijenila planirani sustav upravljanja i da je sustav upravljanja sposoban ostvariti ciljeve i politiku organizacije.

Opatija – U Gradu Opatiji u mjesecu rujnu uspješno je proveden prvi nadzorni audit cjelokupnog poslovanja.

Ciljevi ovog audita su bili potvrditi da je sustav upravljanja u skladu sa zahtjevima Norme, da je organizacija učinkovito primijenila planirani sustav upravljanja i da je sustav upravljanja sposoban ostvariti ciljeve i politiku organizacije. Opseg certifikacije su poslovi iz djelokruga jedinice lokalne samouprave. Audit tim je zaključio da organizacija jest uspostavila i da održava Sustav upravljanja u skladu sa zahtjevima nadležne Norme i da je dokazala sposobnost sustavnog postizanja dogovorenih zahtjeva za proizvode ili usluge u skladu s opsegom politike i ciljeva organizacije.

Stoga audit tim preporučuje, temeljem rezultata provedenog audita i dokazanog stupnja razvoja i zrelosti, da certifikacija sustava upravljanja bude nastavljena, navodi se u izvještaju. Audit je proveden u organizaciji certifikacijske kuće SGS Adriatica.

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net