Helston School Jazz Band održat će na mulu besplatan koncert sa zanimljivim repertoarom @ Lovran

Lovran

Za posjetitelje koncerta Helston School Jazz Band pripremio je zanimljivu set-listu na kojoj će se naći pop pjesme kao što je Come Fly With Me, Fever ili Don’t Know Why Norah Jones, ali i standardi poput In The Mood Glena Millera, Birdland Josepha Zawinula, Chameleon Herbie Hanckoka.

Lovran – Helston School Jazz Band koji dolaze iz engleske pokrajine Cornwall nastupit će na mini turneji Istrom i Kvarnerom tijekom srpnja, u sklopu kojeće zasvirati i na lovranskom mulu, u utorak 10. srpnja u 20.30 sati.

– Radi se o uvježbanim mladim izvođačima koje ujedinjuje ljubav prema glazbi, i svake godine odlaze u posjet drugoj stranoj zemlji kao turisti gdje u potpunosti sami plaćaju svoj boravak i organizaciju koncerata, a nastupaju besplatno, javili su iz tvrtke Katarina Line koja je medije obavijestila o ovom događanju.

Sudeći prema najavi, za posjetitelje koncerta Helston School Jazz Band pripremio je zanimljivu set-listu na kojoj će se naći pop pjesme kao što je Come Fly With Me, Fever ili Don’t Know Why Norah Jones, ali i standardi poput In The Mood Glena Millera, Birdland Josepha Zawinula, Chameleon Herbie Hanckoka.

D. Ž. / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!