HNK Rijeka oprostila se od tragično preminulog glasnogovornika Davora Severa

Davor Sever

Davor Sever

– Ostaju tuga i praznina, na utakmicama, na gostovanjima, na treninzima, u uredu… Samo ne u našim srcima gdje ćeš zauvijek imati posebno mjesto. Dragi Davore hvala ti na svemu i doviđenja do nekog novog susreta, stoji u objavi na službenim stranicama HNK Rijeka.

Rijeka – Šok, nevjerica, tuga, praznina… Teško je uopće pronaći riječi za opisati osjećaje kada je stigla tragična vijest koju nitko nije želio čuti, u koju nitko nije želio vjerovati… Otišao je Davor Sever, glasnogovornik HNK Rijeka, ali prije svega prijatelj i kolega koji je u mnogočemu mogao biti primjer.

– U utorak malo iza 16 sati na riječkoj zaobilaznici Davor je izgubio jedinu utakmicu koju nije smio izgubiti, ne sada kada smo zajedno na novom stadionu trebali gledati uspjehe naše Rijeke, radovati se pobjedama, učiti iz poraza i sudjelovati u pisanju nekih od najljepših stranica u klupskoj povijesti. Ne tako rano, iznenada, bez pozdrava… Odlazeći kući s posla kako bi se kasnije vratio na stadion zbog pripremne utakmice s Naprijedom. I takvu nije želio propustiti već je odraditi maksimalno profesionalno, baš kao kad se radilo o zahtjevnim utakmicama Europske lige, Aberdeenu, Sevilli, Feyenoordu… Takav je bio naš Davor… Sa svojom simpatičnom ležernošću i nonšalantnošću kojom nas je ponekad “izluđivao”, ali zahvaljujući kojoj je ušao u naša srca gdje će sjećanje na njegovu dobrotu i vedrinu trajati zauvijek. Primjer i uzor, ali i dobri duh klupskih ureda, uvijek spreman na šalu kada je za to bilo prostora i maksimalni profesionalac kada je posao bio u pitanju. I baš zato su ga voljeli i cijenili svi, od kolega u klubu, novinara s kojima je bio u svakodnevnom kontaktu do stručnog stožera i igrača među kojima je zbog svoje spontanosti i srdačnosti bio omiljen. Uvijek spreman za dogovor, sa spremnim odgovorom i rješenjem za sve probleme koji su se pojavljivali u izvršavanju svakodnevnih radnih zadataka. Takav je bio naš Davor… S glupim forama kojim smo se smijali na našim putovanjima od Pule do Osijeka, od Zagreba do Dubrovnika, od Aberdeena do Tiraspola… Ostaju tuga i praznina, na utakmicama, na gostovanjima, na treninzima, u uredu… Samo ne u našim srcima gdje ćeš zauvijek imati posebno mjesto. Dragi Davore hvala ti na svemu i doviđenja do nekog novog susreta, stoji u objavi na službenim stranicama HNK Rijeka.

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!