Ho-ho-hote lepo spat! I sretno Novo leto! @ Opatija, Matulji, Lovran, Mošćenička Draga, Kastav

Sretna Nova 2018.

Ustrajno ste brojili minute i sekunde, izbrojavši ih ukupno 31.536.000, s posebnim naglaskom na ovih posljednjih deset, i budni dočekali okretanje čitste stranice, vraćanje brojača na nulu, otvaranje novih mogućnosti…

Opatija, Matulji, Lovran, Mošćenička Draga, Kastav – Ušli smo u 2018. godinu, čestitke preživjelima! Rasturile su vas tijekom prošlih dvanaest mjeseci afere i intrige, spletke i dosjetke, izborne koalicije i postizborne kohabitacije, a da ne spominjemo još i razne agrokore ili globalna zatopljenja i sto drugih vragova koji vrebaju čim se odmaknemo od lokalnih tema.

Pa sad sad još i ta oluja s kišom na sam doček, svašta čovjeka zadesi kroz godinu dana u životu, ali niste odustajali. Ustrajno ste brojili minute i sekunde, izbrojavši ih ukupno 31.536.000, s posebnim naglaskom na ovih posljednjih deset, i budni dočekali okretanje čitste stranice, vraćanje brojača na nulu, otvaranje novih mogućnosti…

I što sad? Opet po starom? Opet krediti, minusi, problemi, automobili koji ne žele upaliti ujutro i fleke od vlage u kupaonici… Hoće li se u 2018. godini išta promijeniti ili ste se džabe spržili vatrometom iz kućne radinosti?

Pa, evo dobrih vijesti – hoće! Promjena će se dogoditi, promjena koja neće osobito utjecati na većinu vaših životnih problema, ali hoće na svakodnevnu terapiju dozom svježih vijesti na vašem omiljenom portalu. Što smo vam, dakle, novog pripremili u 2018. godini?

Prije svega, valja napomenuti da ćemo ove godine proslaviti 9. rođendan, što znači da smo na pola puta do punoljetnosti i da moramo biti barem „napol ozbiljni“ u radu. Zato ćemo naše borbene linije ojačati novim snagama i dodati malo svježe krvi među veterane koji po terenu ratuju „od Pusta do Pusta“. Ta će nam nova inicijativa omogućiti i probijanje postojećih granica, pa ćemo u 2018. godini i proširiti naš izvjestiteljski domet na nova područja s obje strane Učke, donoseći još više svježih zanimljviih novosti svakoga dana (pa i nedjeljom, i blagdanom, i na Novu godinu).

No, osim bolje informiranosti i više razine zabave uz nove i zanimljive multimedijalne formate koje pripremamo, u (n)ovoj ćemo godini imati još puno lijepih stvari za vas, naše vjerne čitatelje (i osobe koje su slučajno vidjele ovaj tekst na frendovom FB-zidu i prvi put čule za nas). Naime, možda je kod vas vrijeme darivanja prošlo, no kod nas ono tek počinje – u suradnji s našim dragim i vrijednim sponzorima, koji se uz roditelje ubrajaju među najdraže nam ljude od kojih smo ikada uzeli pare, pripremili smo pregršt nagrada primjerenih za sve dobne uzraste. Zato, ako već niste, „lajkajte“ našu Facebook stranicu i očekujte skore objave nagradnjača!

Imamo još novosti, ali vidimo da vam se polako gubi koncentracija. Jasno nam je – rano je, sinoć se feštalo i malo popilo, valja se čovjek odmoriti! Zato, kako bi rekao Deda Mraz, ho-ho-hote lepo spat i vidimo se sutra i svakog idućeg dana 2018. godine.

Sretno Novo leto i sve najbolje želi vam redakcija portala Pod Učkun!

error: Content is protected !!