Humanitarne aktivnosti opatijskih Lionsa

sib1…u ponedjeljak 28 .studenoga Lions klub Opatija organizira prezentaciju i degustaciju nagrađenih vina linije Festigia kao i najboljih odgovarajućih sireva “Dukat” s početkom u 19 sati u hotelu “Ambasador”.…
…na Mrkatu će se održati tradicionalna akcija – ‘Šibajmo zajedno’…

Opatija – Izložba radova slikara Zvonimira Čokljata pod nazivom ”Mimikrija ovce” svečano će biti otvorena danas, 24. studenoga u 18 sati u hotelu Mozart. Lions club Opatija je osim po humanitarnom radu poznat i po pomaganju mladim slikarima na putu afirmacije, kazao je Darko Ćuruvija, predsjednik LC Opatija koji je uz Boruta Borju Kopanija i Dražena Kurpisa najavio niz predblagdanskih humanitarnih akcija Lionsa.
Lions club Opatija je osim po humanitarnom radu poznat i po pomaganju mladim slikarima na putu afirmacije, kazao je Darko Ćuruvija, predsjednik LC Opatija koji je uz Boruta Borju Kopanija i Dražena Kurpisa najavio niz predblagdanskih humanitarnih akcija Lionsa.
Tako će se u ponedjeljak 28. studenoga navečer u suradnji s Leo Klubom Opatija, u hotelu Ambasador održati prezentacija i degustacija nagrađenih vina linije Festigia uz prigodno predavanje, a prikupljenim sredstvima će se pomoći rad igraonice ”Kolibrići” Društva Naša djeca.
Uoči svetog Nikole, Leo Klub Opatija održati će svoju tradicionalnu akciju ‘Šibajmo zajedno’, tj. humanitarnu prodaju šiba na štandu ispred tržnice, a 8. prosinca Lions i Leo Klub Opatija održat će aukciju slika u galeriji Opatijski portun, te na taj način pomoći Udruzi za osobe s invaliditetom.
Uoči blagdana, točnije 23. prosinca predviđena je predviđena svečanost uručenja vrijednih donacija namijenjenih Parku prirode Učka – defibrilator, invalidsko pomagalo – Udruzi osoba s invaliditetom grada Opatije, pomoć za nabavku hrane za psa vodiča našem štićeniku Denisu Lencu, kao i tradicionalnu humanitarnu pomoć udruzi Naša djeca – za djecu s posebnim potrebama.
sibajmo1
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!