Imamo novu benzinsku pumpu!!!

benzinska_pumpa…ovo je sedma po redu benzinska pumpa, grupacije – Adria oil….
…u sklopu pumpe, otvoren je i novi Turističko informativni centar…

Volosko – Imamo još jednu benzinsku pumpu, što znači da za kvalitetno gorivo nećete morati ići u susjedne općine i gradove.
No, osim pumpe, našu turističku ponudu obogatili smo s novim Turističko informativnim centrom. Investicija vrijedna 15 milijuna kuna, za kompleks od ukupno 1.800 četvornih metara, smješten na prekrasnoj lokaciji na samom ulazu Grad Opatiju, tijekom cijele godine biti će otvoren od 0 do 24 sata, sve u cilju kako ponudu i uslugu usmjeravati prema zadovoljstvu svojih korisnika uz stalne pogodnosti za stalne kupce.
Od naftnih derivata i na novootvorenoj postaji u Opatiji, dijelom obitelji Adria Oila, kupci će pronaći standardizirane proizvode vrhunske kvalitete – eurosuper 95 i 98, eurodiesel, diesel, autoplin te više od 2000 artikala široke potrošnje. Također, nova benzinska postaja Adria oil u Opatiji ima u planu postati jednom od prvih postaja u Hrvatskoj koja će biti prilagođena infrastrukturom za obnovljivu energiju i vozilima na električni pogon.
– Ponosan sam na ekipu koja je stajala iza radova na ovoj pumpi, jer mislim da smo u vrlo kratkom roku obavili vrlo kvalitetan posao. Ovo je sedma benzinska pumpa naše grupacije, no ne mislimo stati na ovoj brojci, poručio je Igor Lučić, vlasnik i direktor Adria Oila.

Liburnija.net: Otvorenje benzinske pumpe na Kuku...

Liburnija.net: Otvorenje benzinske pumpe na Kuku...


Ivan Mellor / Liburnija.net
Vezane vijesti:
FOTO: Privremena zabrana prometa po Novoj cesti
Natječaj za pumpu

error: Content is protected !!