Imperial prekriven skelama i zaštitnom ogradom, ali automat klub još ne seli u Paris @ Opatija

Od više nepovezanih izvora dobili smo informaciju da Zdravko Josić ima problema sa zatvaranjem financijske konstrukcije za akviziciju hotela Paris, no osječki poduzetnik to odlučno demantira i kaže kako je kupoprodaja završena i kako će se automat klub iz Imperiala u Paris preseliti do kraja godine.

Opatija – Radovi na uređenju hotela Imperial sve su intenzivniji, a iako je većina unutrašnjosti drugog najstarijeg opatijskog hotela svedena na „gole zidove i instalacije“, automat klub na terasi i dalje je u funkciji. Doduše, zbog činjenice da je pristup terasi u potpunosti blokiran zaštitnom ogradom, ulaz u prostor je preusmjeren na sporedna vrata, smještena pokraj ulaza u noćni klub Byron, koji je također stavljen van funkcije.

Vlasnik automat kluba je Zdravko Josić, novi vlasnik hotela Paris o čijem smo preuzimanju tog „opatijskog rugla“ ekskluzivno izvijestili. U razgovoru prije gotovo mjesec dana Josić nam je potvrdio da je s izvođačima radova dogovorio duži ostanak u Imperialu, kako bi mogao pripremiti prostor Parisa za preseljenje kazina.

Međutim, tada je govorio o periodu od „nekoliko dana“, a iako su u međuvremenu prošla četiri tjedna i radovi na Imperialu su se „zahuktali“, hotel Paris i dalje stoji „netaknut“, odnosno nije još počelo uređenje njegove slavne slastičarne u koju bi trebao useliti automat klub. Upravo zbog toga pojavile su se i informacije iz nekoliko nepovezanih izvora da budući vlasnik hotela Paris ima problema s financiranjem svoje investicije vrijedne oko 6,5 milijuna eura. Prema tim navodima, Josić još uvijek nije zatvorio financijsku konstrukciju preuzimanja hotela Paris, zbog čega nije mogao stupiti u posjed objekta zatvorenog već desetljeće i pol.

Međutim, osječki poduzetnik takve navode demantira i kaže kako njegova kupnja i obnova hotela Paris nije dovedena u pitanje.

– Kupoprodaja je riješena, to je gotova stvar, a u Paris ćemo preseliti do kraja godine, kratko je kazao Josić.

Davor Žic / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!