Interaktivni panel: Komplementarnost zapadne medicine i Ayurvede ovog petka u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta

Kako biste i sami mogli iskusiti preventivna i dijagnostička svojstva ovog jedinstvenog sustava liječenja, od 9. do 12. prosinca bit će moguće naručiti se za pregled pulsnom dijagnostikom u Opatiji.

Opatija – Interaktivni panel Komplementarnost zapadne medicine i Ayurvede održat će se 8. prosinca u 19 sati u Grand Hotelu 4 opatijska cvijeta. Kako bolesti pristupa ayurvedska, a kako zapadna medicina, zašto se Ayurvedu može smatrati najjeftinijim načinom liječenja, kako pulsna dijagnostika otkriva bolesti koje se još nisu manifestirale te što Ayurveda može učiniti za kronične bolesnike, samo su neka pitanja na koje će se pokušati dati odgovori na spomenutom panelu.

– Sudionici panela su dr. med. Ivan Vladić (subspecijalist abdominalne kirurgije, već 10 god proučava komplementarnu i integrativnu medicinu), međunarodni glavni tajnik Svjetske akademije za Ayurvedu Jadranko Miklec (nosi tituli doktora Maharishijeve vedske znanosti, renomirani učitelj joge i autor sedam knjiga), ayurvedski liječnik dr. Rajat Sharma (Vaidya podjednako poznat po pulsnoj dijagnostici, propisivanju Panchakarmi i pripremanju biljnih formula) te korisnici kojima je susret s Ayurvedom promijenio život. Zahvaljujući bogatom iskustvu govorit će o uspješnim praksama povezivanja tradicionalne i moderne medicine te o nužnosti komplementarnog pristupa za očuvanje zdravlja i optimalne kvalitete života. Moderatorica će biti Anja Alavanja Romac, a ulaz na panel je besplatan. Kako biste i sami mogli iskusiti preventivna i dijagnostička svojstva ovog jedinstvenog sustava liječenja, od 9. do 12. prosinca bit će moguće naručiti se za pregled pulsnom dijagnostikom u Opatiji. Za više informacija i rezervacije termina obratite putem telefona na 051 295 008 ili 095 9125680 ili putem e-mailova ana@neweartheurope.com i wellness.grand@milenijhoteli.hr.,poručili su organizatori.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

#wpdevar_comment_3 span,#wpdevar_comment_3 iframe{width:100% !important;}
error: Content is protected !!