Iskoristite visoke cijene na svjetskim burzama i zaradite na otkupu zlata @ Opatija, Matulji, Lovran

auro_domus_invest_zlato

Svi zainteresirani u poslovnicama tvrtke Auro Domus mogu napraviti besplatnu procjenu koja ih ne obvezuje na prodaju, a ukoliko se odluče ”utopiti” svoje staro zlato, mogu računati na isplatu novca na licu mjesta, u gotovini.

Opatija, Matulji, Lovran – Cijene zlata na svjetskim burzama ponovo rastu nako dva tjedna stagnacije, stoga je sada pravi trenutak za korištenje usluga poslovnica za otkup zlata koje nude isplatu u gotovini, i na licu mjesta.

Najveći broj takvih poslovnica na našem području ima tvrtka Auro Domus, koja od početka godine podiže otkupne cijene u skladu s kretanjima na globalnoj razini, a trenutačno provode akciju s isplatom do 240 kuna po gramu otkupljenog predmeta.

Na riječkom području i okolici, Auro Domus ima čak 25 poslovnica – od Lovrana do Čavli, a čitav popis dostupan je na njihovim službenim stranicama. Od toga na području Liburnije Auro Domus posluje na sedam lokacija – četiri u Opatiji (na tržnici, na Slatini, u Villi Devani i hotelu Bellevue), dvije u centru Matulja (ex-Graditelj i nekadašnja ljekarna kraj kafića Beto) i jednoj u centru Lovrana, prekoputa općinske zgrade. Svi zainteresirani u njima mogu napraviti besplatnu procjenu koja ih ne obvezuje na prodaju, a ukoliko se odluče ”utopiti” svoje staro zlato, mogu računati na isplatu novca na licu mjesta, u gotovini.

Više informacija o usluzi otkupa zlata dostupno je na besplatnom broju telefona 0800 73 72 te na službenim stranicama Auro Domusa na kojima je predstavljena i okvirna vrijednost pojedinih predmeta.

Promo / PodUčkun.net

error: Content is protected !!