Javna rasprava o DPU Brešca @ Matulji

Liburnija.net: Ilustracija...

Za tijela i osobe određene posebnim propisima javno izlaganje će se održati 14. rujna u 14 sati, a za građane, Vijeće mjesnog odbora i ostale zainteresirane stranke održat će se u 18 sati, u vijećnici.

Matulji – Općina Matulji, odnosno njen načelnik Mario Ćiković, raspisala je poziv na Javnu raspravu o prijedlogu Detaljnog plana uređenja 3. zone društvenih sadržaja Brešca. Javna rasprava održat će se od 23. kolovoza do 24. rujna, a prijedlog plana biti će izložen svaki dan u općinskoj vijećnici Općine Matulji, na adresi Trg maršala Tita 11, u vremenu od 12 – 15,30 sati, a petkom od 12 – 14,30 sati.

Održat će se i dva javna izlaganja. Za tijela i osobe određene posebnim propisima izlaganje će se održati 14. rujna u 14 sati, a za građane, Vijeće mjesnog odbora i ostale zainteresirane stranke održat će se u 18 sati, u vijećnici.
Primjedbe i prijedlozi za Plan dostavljaju se u Knjigu primjedaba i prijedloga u Općinu Matulji te pismenim putem zaključno s 24. rujna 2012. godine na adresu Općine Matulji.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!