Kapetanovi trenuci za Remisens užitak!

Novouređene kapetanove sobe u hotelu Admiral

Novouređene kapetanove sobe u hotelu Admiral

Za više informacija kliknite ovdje!

Opatija – Zaplovite s nama kao pravi kapetan u opuštajuće trenutke koji će zadovoljiti sva vaša čula. S pogledom na kristalnu blistavost mora iz bilo kojeg kutka našeg Remisens Hotela Admiral, možete se počastiti:

– Slatkim trenutkom – svaki dan u našoj kavani čeka vas veliki izbor domaćih torti i kolača koji se svojom svježinom i bogatstvom okusa tope u ustima.

– Vitality trenutkom – ispunite dan svježe ocijeđenim sokovima odabranih kombinacija voća i povrća koji će vas ispuniti novom vitality energijom.

– Cocktail trenutkom – naša 2 aperitiv bara – u hotelu i na vanjskom bazenu – spremno čekaju vaše cocktail želje, a na vama je da uživate u bogatom izboru najpoznatijih bezalkoholnih i alkoholnih cocktail-a.

– Fit Summer trenutkom – lagani ljetni ručak i čaša Juice Detox Special soka osvježiti će vas u ove vruće ljetne dane, a vašem tijelu podariti fit energiju.

– Wine tasting trenutkom – svakog petka upoznajte naša vina kuće u posebno pripremljenoj degustaciji i otkrijte kvalitetu okusa istarske malvazije, cabernet sauvignona, pjenušca, rosé-a i muškata.

– Chill out trenutkom – svakog utorka, samo za vas, pool party na vanjskom bazenu! Uz lagane zvuke žive glazbe i osvježavajuće napitke dozvolite sebi pravi ljetni opuštajući užitak.

Čekamo Vas!

Za više informacija kliknite ovdje!

hotel_admiral_lrh (1)

Promo Liburnija.net

error: Content is protected !!