Kastav postaje destinacija za smijeh: Početkom lipnja dolaze Bloger Krule, Nesha Bridges, Ivan Šarić i drugi komičari

iVan Šarić

Festival smijeha Kastav održat će na Crekvini od 8. do 10. lipnja, a organizatori su najavili tri dana vrhunske zabave uz program koji će uz odlične stand-up komičare ponuditi i vrhunske koncerte, druženja i afterpartyje.

Kastav – Okupili smo pet najboljih komičara s područja Hrvatske, Srbije i BiH, a početkom lipnja grad Kastav postaje top destinacija za smijeh poručili su organizatori Festivala smijeha Kastav koji će se održati na Crekvini od 8. do 10. lipnja, najavivši tri dana vrhunske zabave uz program koji će uz odlične stand-up komičare ponuditi i vrhunske koncerte, druženja i afterpartyje.

Otvorenje festivala kojeg će voditi Bloger Krule najavljeno je za petak, 6. lipnja u 19 sati, a prve večeri nastupit će Nesha Bridges i Hazim & Filip. Za večernju zabavu oko ponoći pobrinut će se DJ. Drugog dana, u subotu 7. lipnja nastupit će Ivan Šarić, a program će se nastaviti uz koncert popularne grupe Dellboys. Posljednjeg dana festivala, u nedjelju 8. lipnja nastupit će Vlatko Štampar i imitator Danko Ažić, a druženje će se zaključiti uz DJ-a.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!