Kastavski Reformisti u suradnji s “Društvom za zaštitu životinja Rijeka” prikupili hranu i brojne potrepštine @ Kastav

– Zahvaljujemo svima koji su se odazvali na našu akciju, a one koji to nisu bili u mogućnosti učiniti pozivamo da to isprave na našoj sljedećoj akciji, dodao je Dajan Delić, član predsjedništva gradske organizacije Reformista.

Kastav – Akcija prikupljanja pomoći Azilu za pse, održanoj prošle nedjelje, odazvao se velik broj građana, a prema riječima organizatora iz kastavskih reformista akcija je ocijenjena izuzetno uspješnom.

– Na ovoj, izuzetno uspješnoj, sedmoj po redu akciji prikupili smo 250 kilograma hrane, mnoštvo igrački, vodilica, deka i ostalih potrepština za pse. Naše velikodušne sugrađanke i sugrađani u kutiju za donacije ubacili su 830 kuna koje će biti uplaćene na račun Društva za zaštitu životinja Rijeka, istaknuo je Anže Butinar, tajnik gradske organizacije Reformista.

– Posebno bi željeli zahvaliti Klubu 60+ iz Opatije i njihovoj voditeljici Rajki Mušćo na ovećoj donaciji potrebne robe (deke, plahte, jastuci…itd.) i velikom broju teniskih loptica koje će zasigurno uveseliti pse. Zahvaljujemo svima koji su se odazvali na našu akciju, a one koji to nisu bili u mogućnosti učiniti pozivamo da to isprave na našoj sljedećoj akciji, dodao je Dajan Delić, član predsjedništva gradske organizacije Reformista.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!