KKL 2013: Predstava ‘Pričaj mi o Gorkome’ @ Kastav

Arhiva Liburnija.net

Arhiva Liburnija.net

Predstava ‘Pričaj mi o Gorkome’ nastala je prema dvama autobiografskim romanima Mani Gotovac ‘Fališ mi’, a na scenu je iznjedrila autoričinu ljubavnu priču s čovjekom njenog života.

Kastav – Ove srijede, s početkom u 21 sat, na kastavskoj Crekvini bit će izvedena predstava ‘Pričaj mi o Gorkome’ u produkciji HNK u Varaždinu.

Predstava ‘Pričaj mi o Gorkome’ nastala je prema dvama autobiografskim romanima Mani Gotovac ‘Fališ mi’, a na scenu je iznjedrila autoričinu ljubavnu priču s čovjekom njenog života. To je ljubavna priča o dvoje ljudi koji su trideset godina živjeli jedan za drugoga, a samo su tri godine proveli zajedno. Kroz osobnu priču pratimo intimni rast i sazrijevanje lica, njihovih odnosa i povezanosti kroz vremenski period koji daje širu društvenu sliku vremena kroz koje se radnja predstave odvija. Lela Margitić, Judita Franković, Hana Hegedušić i Robert Plemić sjajnim glumačkim kreacijama nude pregršt emocija, dok Mani Gotovac poručuje: Pričati o ljubavi, kao i voljeti, trebamo uvijek!

Predstava je nastala u produkciji HNK u Varaždinu, a premijerno je izvedena u listopadu 2012. godine, a cijena ulaznice iznosi 50 kuna.

I. Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!