Hit komedija RI Teatra ‘Noćna patrola 0’ ove subote u kinu Sloboda @ Lovran

Predstava se igra u Kinu Sloboda

– Ulaz je slobodan za sve, stoga – vidimo se u što većem broju, poručili su organizatori iz odbora za kulturu općine Lovran.

Lovran – Hit komedija RI Teatra ‘Noćna patrola 0’ i to u 3D varijanti održava se ove subote u lovranskom kinu Sloboda s početkom u 20 sati.

– Nakon više nego uspješnih komedija „Noćna patrola 1“ i nastavka „Noćna patrola 2“, RI Teatar odlučio se zaokružiti trilogiju s najnovijom predstavom „Noćna patrola 0“. U naslovu je jasno da se radi o samom početku, tj. u ovom nastavku će se razotkriti kako su se Ludvig i Sebastijan uopće upoznali, kako su odlučili postati policajci, koje je Ludvigovo prezime, kako je Džabalezi krenuo ”kriminalnim vodama“ itd…. Od starih, već poznatih likova poput šefa policije, upoznat ćemo i jedan novi lik, višu policijsku narednicu Gretu, Mađaricu, čiji smo glas samo čuli u prvom nastavku. No, kako sve to ne bi izgledalo jednostavno, u sve se upliće jedan vrtni patuljak kojeg ”oslobađa“ Džabalezi iz vrta šefove punice, i to ne bilo kakvog patuljka, već vrlo vrijednog. Na neki način, Džabalezi potpuno slučajno postaje preteča hrvatskog ogranka GGLF (Garden Gnome Liberation Front), organizacije koja se bavi oslobađanjem vrtnih patuljaka, a nastala je u Francuskoj i u svijetu već ima jako puno ogranaka, stoji u najavi predstave.

– Ulaz je slobodan za sve, stoga – vidimo se u što većem broju, poručili su organizatori iz odbora za kulturu općine Lovran.

N Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!