Komunalne informacije

Obavještavamo da će zbog interventnih radova na sanaciji puknuća vodovodne cijevi u ul.dr.Ivana Pošćića u četvrtak 30.05.2019.  bez vode biti :

  • potrošači u ul.Vinka Zamlića, Giuseppe Verdia, ul.dr.Ivana Pošćića, ul.dr.Ante Mandića, ul.Tošina,  Nova Cesta k.br.15 i 17, ul. Rikarda Katalinića Jeretova k.br.4, ul.Ivana Matetića Ronjgova k.br.1 i 3 od 13:00 do 16:00 sati.

U slučaju moguće pojave zamućenja vode nakon radova, potrebno je otvoriti slavinu te vršiti ispiranje cijevi do pojave bistre vode.

Za vrijeme izvođenja radova na cesti u ul.Dr.Ivana Pošćića promet će se biti reguliran semaforima te postavljenim prometnim znakovima upozorenja i ograničenja brzine.

Obaviještavamo Vas da  ćemo dana 31.05.2019 od 08:00 do 12:00 sati  imati interventni radove na županijskoj cesti Ž5047 u Mihotićima kod k.br.Cesta 43.Istarske Divizije 62 zbog sanacije puknuća vodomjernog okna (vidjeti priloženu situaciju) . Za vrijeme izvođenja radova promet će se regulirati semaforima te postavljenim prometnim znakovima upozorenja i ograničenja brzine

Obaviještavamo da ćezbog interventnih radova na vodoopskrbnim instalacijama u petak 31.05.2019. bez vode biti:

  • potrošači vode u ul.Put Dukino i ul.Put za Volosko u vremenu od 08:00 do 15:00 sati.

U slučaju pojave zamućenja vode tijekom radova, potrebno je otvoriti slavinu te vršiti ispiranje cijevi do pojave bistre vode.

 Za vrijeme izvođenja radova na cesti u ul.Put za Matulji  (na križanju sa ul.Put Dukino i ul.Put Pubovo) promet će biti  reguliran postavljenim prometnim znakovima upozorenja i ograničenja brzine.

 

 

 

 

error: Content is protected !!