Komunalno društvo Čistoća i ove godine organizirano prikuplja božićna drvca @ Kastav

…ilustracija…

Građani drvca mogu odložiti pored spremnika za preostali otpad koje uobičajeno koriste ili ih samostalno donijeti u reciklažna dvorišta Mihačeva Draga i Pehlin. Reciklažno dvorište Mihačeva Draga radi od ponedjeljka do subote do 8 do 20 sati, a Pehlin, od ponedjeljka do petka od 10 do 17 sati te subotom od 8 do 13 sati, stoji u objavi.

Kastav – Iz KD-a Čistoća uputili su molbu građanima da drvca ne odbacuju u okoliš, te da ih ne odlažu u posude za preostali otpad niti one za odvojene vrste otpada, kao niti na mjesta koja nisu predviđena za tu namjenu, javili su iz gradske uprave grada Kastva.

– Komunalno društvo Čistoća i ove će godine, od 8. do 18. siječnja, organizirano prikupljati božićna drvca po mjesnim odborima Grada Rijeke i gradovima Kraljevici, Kastvu, Bakru te općinama Kostrena, Viškovo, Čavle, Jelenje i Klana. Građani drvca mogu odložiti pored spremnika za preostali otpad koje uobičajeno koriste ili ih samostalno donijeti u reciklažna dvorišta Mihačeva Draga i Pehlin. Reciklažno dvorište Mihačeva Draga radi od ponedjeljka do subote do 8 do 20 sati, a Pehlin, od ponedjeljka do petka od 10 do 17 sati te subotom od 8 do 13 sati, stoji u objavi.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!