Koncert grupe Abbazzia i Antonele Malis @ Terasa Milenij

Abbazzia je jedan od stotinjak Abba tribute bandova u svijetu, a posebnu pažnju posvećuju autentičnosti zvuka i izvedbe. Sopranistica Antonela Malis uz klavirsku pratnju Vladimira Babina izvesti će program pod nazivom ‘Dama s kamelijama’.

Opatija – Prema najavama koje stižu iz hotela Milenij, ovog vikenda na terasi istoimenog hotela održati će se dva koncerta, s besplatnim ulazom. Prvi koncert zakazan je za večeras, s početkom u 20 sati, a na repertoaru će ponovi biti hitovi jedne od najvećih pop grupa svih vremena – Abbe.

– Zabavite se uz hitove sedamdesetih i osamdesetih u nevjerojatnoj izvedbi grupe Abbazzia. Abbazzia je jedan od stotinjak Abba tribute bandova u svijetu, a posebnu pažnju posvećuju autentičnosti zvuka i izvedbe. Tijekom posljednjih 7 godina nastupali su širom Europe, a gledatelji i slušatelji njihovih koncerata često kažu kako su u njihovim izvedbama zatvorenih očiju prepoznali originalni zvuk grupe Abba, poručili su iz hotela Milenij.

Nedjelja, 16. rujna s početkom u 20 sati, rezervirana je za sopranisticu Antonelu Malis i program ‘Dama s kamelijama’.

– Opatijskim kamelijama u čast, a u suradnji s poznatom sopranisticom Antonelom Malis uz klavirsku pratnju Vladimira Babina, Milenij hoteli pripremaju posebnu glazbenu poslasticu pod nazivom ‘Dama s kamelijama’. Na repertoaru će se naći poznate melodije iz popularnih mjuzikala, opera i drugih žanrova, a gostima preporučamo da kušaju jedinstveni opatijski gastro suvenir, tortu ‘Opatijska kamelija’.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!