Koncert L’appuntamento Martine Majerle i Maria Šimunovića prebačen za nedjelju

Martina Majerle

Martina Majerle

Publici će se predstaviti i opatijski slikar i glazbenik Claudio Frank koji će se umjetnicima na pozornici pridružiti svirajući violinu.

Rijeka – Koncert koji se trebao održati ovog utorka na Trsatskoj gradini pod nazivom L’appuntamento, Martine Majerle i Maria Šimunovića, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta odgađa se za nedjelju, 23. kolovoza s početkom u 21 sat.

Nastup pjevačice Martine Majerle, jedne od najboljih pratećih vokala na hrvatskoj estradi, na ovom će nastupu pratiti renomirani gitarist Mario Šimunović koji će publiku provesti kroz program hrvatskih šlagera i evergrina, fada, talijanskih evergrina i canzone te kroz presjek popularnih svjetskih uspješnica u jedinstvenoj izvedbi.

Publici će se predstaviti i opatijski slikar i glazbenik Claudio Frank koji će se umjetnicima na pozornici pridružiti svirajući violinu. Početak koncerta je u 21 sat, a ulaz se otvara sat vremena ranije. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 30 kn, odnosno 40 kn na dan koncerta, a ulaznice kupljene za utorak vrijede i za nedjelju.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!