Kvalifikacije za PH : Mlađi juniori minimalno poraženi u prvoj utakmici majstorice

Arhiva

Arhiva

Opatijski vaterpolisti na susret protiv Medveščaka stigli su izravno iz Banja Luke gdje su sa domaćinom odradili trodnevne pripreme koje su se pokazale kao vrlo dobar potez.

Volosko – Mlađi juniori Opatije poraženi su od Medveščaka u prvoj utakmici majstorice za plasman na polufinalni turnir prvenstva Hrvatske minimalnim rezultatom 7 : 6.

Aktivan rezultat za uzvrat Opatijci su izborili hrabrom igrom tijekom cijelog susreta u kojem su obje momčadi promašile veliki broj izglednih prilika. Opatijski vaterpolisti na susret protiv Medveščaka stigli su izravno iz Banja Luke gdje su sa domaćinom odradili trodnevne pripreme koje su se pokazale kao vrlo dobar potez jer su igračima trenera Kancijanića donijele mogućnost da u uzvratnoj utakmici na Kantridi ostvare plasman među osam najboljih ekipa u Hrvatskoj.

Bazen Svetice
Prva utakmica majstorice za plasman u polufinale PH
Medveščak : Opatija 7 : 6
( 3 : 2, 3 : 4, 0 : 0, 1 : 0 )

Suci : Josip Matošević i Matija Begić

Medveščak : Milinković, Sirovec 1, Turk, Opačić, Lisac 1, Matok, Šarić, Margaretić, Lakoš 1, Vlahović 1, Marković 2, Laušić 1, Prpić
Trener : Anđelko Mrzljak

Opatija : Stančić, Solomun, Oberčkal, Živanović, Smokvina, Nemet 1, Grubješić 3, T.Čače, Jeremić, Oštrić, J.Vrdoljak, Baškarad 2
Trener : Danijel Kancijanić

Danijel Liber / PodUčkun.net

error: Content is protected !!