M.E.R.D.A. 2016. – ‘Izbjeglice & bodljikave žice’ tema su ovogodišnjeg izdanja @ Opatija

merda_dj_contest_2016

Kulminacija maškaranog elektro druženja zakazana je za 5. veljače s početkom u 22 sata, a nastupit će Boo Dale, Danny Glavan i Ko Mar.

Opatija – Pred nama je još jedno izdanje popularnog party serijala ”Maškarana elektro renesansa d’Abbazia“ u organizaciji Kulturno – umjetničke udruge Akt iz Opatije. Maškarano druženje na temu ”Izbjeglice & bodljikave žice“, zakazano je za 5. veljače u opatijskom Old school pubu.

– U svrhu aktiviranja mladih i kreativnih ljudi odlučili smo napraviti tri dodatne aktivnosti koje će prethodit samoj manifestaciji. Tako smo ove godine pokrenuli DJ contest, Teaser contest i foto contest (detalje za sve natječaje i glasanja pratite na ovom linku). Ovogodišnja aktualna tema jesu ”Izbjeglice & bodljikave žice”, a potrebno ju je povezati s elektronskom glazbom, ali i pusnim običajima, maskama, tjeranjem zime i zlih duhova te prizivanjem proljeća i buđenjem života, umiranjem i rađanjem, ciklusima i svime ostalim čega se uspijete sjetiti, a vezano je za karnevalsko doba, poručili su organizatori i napomenuli da je prikazivanje teasera zakazano 01. veljače u Old school pubu, a istog dana uslijedit će otvorenje izložbe fotografija s već održanih Merdi (autori: Marin Aničić, Ivan Šardi i Nikica Karas).

Kulminacija maškaranog elektro druženja zakazana je za 5. veljače s početkom u 22 sata, a nastupit će Boo Dale, Danny Glavan i Ko Mar.

merda_teaser_contest_2016

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!