Mani Gotovac gostuje u Galeriji Laurus i govori O ljubavi u literaturi, glazbi i životu @ Lovran

Arhiva: Mani Gotovac u Opatiji

Posljednjih godina Gotovac je prepoznata kao autorica niza zanimljivih naslova koje spadaju pod egidu „romansirane biografije“, jer su uvelike inspirirani njenim životom.

Lovran – Renomirana hrvatska kritičarka, dramaturginja, teatrologinja i spisateljica Mani Gotovac gostovat će u Lovranu večeras, u petak 13. travnja, na tribini nazvanoj „O ljubavi u literaturi, glazbi i životu“ koja će se održati u Galeriji Laurus s početkom u 19 sati.

Bivša indendantica HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, koja je ostala zapamćena po otvaranju male scene Off Zajc za suvremeni hrvatski i europski teatar, ali i zbog činjenice da je dala glumačku priliku Damiru Urbanu i Severini koja je odigrala dvije značajne uloge – Karoline Riječke i barunice Castelli.

Posljednjih godina prepoznata je kao autorica niza zanimljivih naslova koje spadaju pod egidu „romansirane biografije“, jer su uvelike inspirirani njenim životom. Nakon dva sveska romana „Fališ mi“, zapisa iz kazališta „Ma koji život, ma koji teatar“ i romana „Snebivaš me“, krajem koncem godine izašao joj je novi roman „Ćutim te“, koji će biti tema i lovranskog gostovanja.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!