Marin Tomasov novi igrač Rijeke

marin_tomasov_hnk_rijeka

Na Kantridi je prisutna lijepa atmosfera sa sjajnim navijačima, zdrav ambijent, možda i iznenađujuće u Hrvatskoj, ali neka je tako. Volio bih da bude još više toga – rekao je Marin Tomasov koji je nakon liječničkog pregleda i potpisa na ugovor s Rijekom otputovao u Rovinj gdje će se priključiti momčadi na pripremama za proljetni dio sezone.

Rijeka – Marin Tomasov, 27-godišnji ofenzivni veznjak ponikao u Zadru treće je pojačanje HNK Rijeke u zimskom prijelaznom roku. Sad već bivši igrač Münchena 1860 u društvu sportskog direktora Srećka Juričića i dopredsjednika Deana Šćulca s Rijekom je potpisao ugovor na tri i pol godine i odmah po potpisu iskazao zadovoljstvo što svoj nogometni put nastavlja na Kantridi.

– Svakako sam zadovoljan što sam došao u Rijeku. Nakon epizode u inozemstvu vratio sam se u Hrvatsku i sada slijedi trening, borba i dokazivanje. Samo neka bude zdravlja i sreće. S Rijekom sam imao od početka kvalitetan kontakt, svidio mi se projekt i ciljevi koji su mi ljudi iz kluba predstavili, tu sam se pronašao i vjerujem da ću pokazati najbolje od sebe. Tu je prisutna lijepa atmosfera sa sjajnim navijačima, zdrav ambijent, možda i iznenađujuće u Hrvatskoj, ali neka je tako. Volio bih da bude još više toga – rekao je Marin Tomasov koji je nakon liječničkog pregleda i potpisa na ugovor s Rijekom otputovao u Rovinj gdje će se priključiti momčadi na pripremama za proljetni dio sezone.

– Odmah se priključujem momčadi, želim što prije vidjeti suigrače, upoznati trenera i stožer i posvetiti se poslu. Pratio sam rezultate Rijeke, dosta igrača poznajem iz mladih reprezentacija ili s utakmica koje sam igrao za Zadar i Hajduk pa sam siguran da neće biti problema s prilagodbom – istaknuo je novi igrač Rijeke.

Prije dolaska na Kantridu Tomasov je preko Zadra i Hajduka igrao u Münchenu 1860 za kojeg je upisao 51 nastup u 2. Bundesligi i postigao tri pogotka. Tomasov je upisao i jedan nastup za seniorsku reprezentaciju Hrvatske. Bilo je to u rujnu 2013. godine na prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje.

N. Cvjetović / HNK Rijeka / PodUčkun.net

error: Content is protected !!